Pravna obvestila

Vse informacije, podatki in gradiva na www.mastersoft.si so informativne narave. V družbi Mastersoft se bomo trudili zagotavljati nemoteno delovanje spletne strani in zagotavljati natančnost in ažurnost podatkov. Kljub temu se lahko zgodi, da so predstavljene vsebine zastarele, lahko vsebujejo napake in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Ne sprejemamo nobene odgovornosti glede vsebine, za nepravilno delovanje in/ali nedostopnost te strani. Mastersoft ne odgovarja za morebitno nastalo škodo nastalo na podlagi uporabe ali nezmožnosti uporabe podatkov na spletni strani www.mastersoft.si. Vsi ceniki in izračuni na naših spletnih straneh so samo informativne narave. Za njihovo točnost ne jamčimo in se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila. Predmetno pravno obvestilo lahko Mastersoft kadarkoli spremeni ali ga iz spletne strani izbriše, brez predhodnega obvestila. Prosimo vas, da nas glede točnih informacij in glede drugih vprašanj povezanih s pravnimi obvestili kontaktirate.

Izjava o zasebnosti

Spoštujemo vašo zasebnost in skrbno obravnavamo vse zasebne podatke. Ob obisku strani se nekateri podatki (IP naslov, datum, čas, obiskane strani) shranijo na naš strežnik ali na strežnik v oblaku. Glej Izjava o zasebnosti za storitve v oblaku. Ti podatki so anonimni in so uporabljeni zgolj za statističe obdelave. Podatkov ne posredujemo tretji osebi.

Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete pri registraciji, bodo obravnavani zaupno, uporabljeni bodo zgolj za našo lastno evidenco. Teh podatkov ne bomo prodali, zamenjali ali posodili tretji osebi. Vaše podatke bomo skrbno varovali pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Varovanje podatkov zagotavljamo z ustrezno programsko in strojno opremo. Če imate vprašanja glede vaše zasebnosti vas prosimo, da nas kontaktirate.

Izjava o zasebnosti za storitve v oblaku

Večina storitev, ki jih ponuja Mastersoft so v računalniškem oblaku. Zato razen lastne infrastrukture uporabljamo še infrastruktuto in storitve drugih ponudnikov. Na naslednjih povezavah najdete njihove izjave o zasebnosti, ki nekatere posredno veljajo tudi za naše storitve: Google, Microsoft, Telekom Slovenije, Telemach.

Politika piškotkov

Piškoti so majhne datoteke, ki jih naložimo na vaš računalnik. Nekateri so nujno potrebni za delovanje strani, nekateri izboljšajo uporabniško izkušnjo. Piškotki so lahko kratkotrajni ali dolgotrajni. Izbrišejo se po koncu poteka veljavnosti. Lahko jih izbrišemo tudi ročno. Naša spletna stran uporablja piškotke. To so majhne datoteke, ki jih ob obisku naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Tako lahko prepoznamo, ko se vrnete na spletno stran ter omogočimo njeno boljše delovanje in uporabo. Piškotki ne vsebujejo osebnih podatkov oziroma informacij, ki bi vas lahko identificirale. Več lahko preberete na strani Uporaba piškotkov na spletiščih Mastersoft.

Vsebina

Osebni podatki

Spoštujemo vašo zasebnost in skrbno obravnavamo vse zasebne podatke. Vsi osebni podatki, ki nam jih posredujete pri registraciji, bodo obravnavani zaupno, uporabljeni bodo zgolj za našo lastno evidenco. Vaše podatke bomo skrbno varovali pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.