MPX Professional 7.1 - Nakup

Programski paket in dokumentacija je v slovenskem jeziku. Priporočljiva je uporaba Window 8 ali Window 7. Za dodatne informacije si lahko ogledate stran s predstavitvijo in dokumentacijo.

ProduktCena
MPX Professional 7.1799,00 €
MPX Professional 7.1 - Nadgradnja499,00 €
Letno vzdrževanje299,00 €
Naročnina Web Maps57,36 €/leto

Ponudbo zahtevajte s pomočjo naslednjega naslova elektronske pošte:.

Nakup nove različice: Ob nakupu polne verzije programske opreme MPX Professional, ste v obdobju 6 mesecev upravičeni do vseh posodobitev in novih verzij brezplačno.

Letno vzdrževanje: Ob sklenjenem letnem vzdrževanju programske opreme Mastersoft, ste v obdobju enega leta upravičeni do vseh posodobitev in novih verzij programa brezplačno. Letno vzdrževanje velja od dneva sklenitve oz. podaljšanja letnega vzdrževanja za dobo enega leta in se lahko vsako leto podaljšuje ter s tem ohranja verzije programov v najnovejših izdajah.  V kolikor se odločate za nakup nadgradnje si lahko ogledate stran z novostmi v tej različici.

Naročnina Web Maps: Omogoča dostop do spletne storitve Mastersoft Web Maps z implementacijo Web Maps za MPX, ki omogoča uporabo Google Pogled ulic (Street View), geolociranje fotografij digitalnih kamer (EXIF) in uporabo drugih storitev neposredno iz MPX. Storitev Web Maps je na voljo v obliki testne (ni časovno omejena) in plačljive različice. Na vsebinah testne različica so lahko prikazana reklamna sporočila, kot je prikazano na spodnji sliki.

V plačljivi različici Web Maps ne zaračunavamo vsebine, uporabe programske opreme in storitev ponudnikov prostorski vsebin (Google) ampak samo razvoj in vzdrževanje Web Maps, ki omogoča uporabo omenjenih spletnih storitev v Mastersoft MPX Standard / Professional. Ceno sooblikujejo tudi nadomestila, ki jih mora Mastersoft plačati ponudnikom za delovanje vseh storitev, ki kot celota predstavljajo storitev Web Maps. Za Google storitve in vsebine, ki so uporabljene v Web Maps veljajo naslednji pogoji uporabe.

V ceno ni vključen DDV. Navedene cene veljajo za enega uporabnika.

Licenčna pogodna za uporabo Mastersoft programske opreme.

Različica 7.1

MPX uradni forum

Forum

MPX tehnična podpora

MPX Professional

Je GIS programski paket za okolje Windows, ki omogoča zajemanje, pregledovanje, analiziranje, iskanje, tiskanje in distribucijo prostorskih podatkov. MPX Professional je uporaben, kot samostojen program, razvijalci pa ga lahko vkonponirajo v novo ali obstoječo programska opremo in tako atributne podatke nadgradijo z geografsko komponento.

Na tej strani